» . |
پیغام مدیر : محمد رضا ابطحی مقدم
(((بسم الله الرحمن الرحیم )))
که را می جویی ؟
گاه از غم او ، دست زجان می شویی
گه قصه ی او به درد دل مـــــی گویی
ســـــرگشته چرا گرد جهان می پویی
کو از تو برون نیست ، که را می پویی
// مولوی //
بزرگان پهنایی
رویدادهای روستای پهنایی
تصاویر شهدای پهنـــــــایی
محصــــــولات کشـــــــاورزی پهنایی
پروژه ها و اقدامات انجام شده توسط دهیاری پهنایی
تصاویر اماکن عمومی روستای پهنایی
آمــــوزش و ترفــــندهای رایانه ای
مطالب سیاسی و فرهنــــگی
مطالب مــذهبی واســـلامی
مطالب هـــنری وعاشقانه
نکته های جالب از هرجا
مناسبت های مختلف
مطالب بهــداشتی
مطالب آموزشی
مطالب متفرقه
تصاویر دیدنی
مقاله ها
سخنان مقام معظم رهبـــــری
سخنان گهربارحضرت امام خمینی (ره)
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 70 نفر
بازدید دیروز: 11 نفر
کل بازدید: 154920 نفر
عملیات - عملیات مرصاد
روز دوشنبه 27/4/1367، عقربههای ساعت، 2 بعدازظهر را نشان میداد که گوینده اخبار صدای جمهوری اسلامی ایران، در رأس خبرهای خود، خبری به این مضمون را قرائت کرد: جمهوری اسلامی ایران طی پیامی به دبیرکل سازمان ملل، ضمن قدردانی از اقدامات وی اعلام کرد، در جهت استقرار امنیت، قطعنامه 598 را رسما پذیرفته است.
دو روز پس از این خبر، امام خمینی(ره) در پیام بسیار مفصلی که به مناسبت سالگرد کشتار زایران ایرانی در مکه و نیز پذیرش قطعنامه 598 صادر کردند، ضمن تشکر از همه عزیزانی که در جبههها شرکت کردند، اعلام داشتند که «در مقطع کنونی، پذیرش قطعنامه را به مصلحت انقلاب و نظام میدانم». در همین پیام بود که ایشان، این اقدام را به منزله «نوشیدن جام زهر» دانستند و فرمودند: «به امید رحمت خدا، اگر آبرویی داشتم با او معامله کردم».
اقدام ایران به پذیرش قطعنامه، همانطور که در داخل کشور بسیار حساسیتبرانگیز شد، در خارج از مرزها هم بازتاب گستردهای داشت، برخی از کشورها همچون عراق، این عمل ایران را یک تاکتیک خواندند و برخی مانند آمریکا، از ایران به خاطر پذیرش قطعنامه تقدیر کردند.
چهار روز پس از پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران، روز جمعه 31/4/1367، عراقیها، تهاجم گستردهای علیه مواضع ایرانیان در جنوب کشور آغاز و تا 30 کیلومتری خرمشهر پیشروی کردند. هدف آنان از این اقدام، این بود که ضمن اشغال مناطقی از ایران، افراد بیشتری را به اسارت بگیرند تا به هنگام مذاکرات پس از جنگ، از آنها به عنوان برگ برنده استفاده کنند. این هجوم در حالی صورت میگرفت که با پذیرش قطعنامه، اکثریت نیروهای نظامی حاضر در منطقه تخلیه شده و خرمشهر، مدافعان چندانی نداشت و در آستانه سقوط قرار گرفته بود. در این هنگام، امام خمینی(ره) با فرستادن پیامی برای فرماندهان سپاه، از آنها خواستند به هر طریق ممکن، مانع از حضور دشمن در منطقه شوند. در پی این پیام، خیل گسترده نیروهای بسیجی ـ که متأثر و غمگین از پذیرش قطعنامه بودند ـ روانه جبهههای جنوب شدند و عراق را مجبور به عقبنشینی تا خطوط مرزی کردند.
حمله وحشیانه عراق، به اعتراف نظرات کارشناسان عراقی در مجموع به ضرر آنان تمام شد. به عنوان نمونه، یک مقام ارشد ارتش عراق، این اقدام را اشتباهی استراتژیک خواند که منجر به خروش ملی مردم ایران شده و ابتکار عمل را از دست عراق خارج کرد.اما شکست سنگینتر، زمانی بر دشمنان ایران وارد شد که هنوز ارتش عراق در جنوب به طور کامل تا خط مرزی عقب زده نشده بود. مقارن ساعت 14:30، 3/8/67، تعدادی از اعضای سازمان مجاهدین خلق که به عراق متواری شده، با استفاده از حمایتهای گسترده صدام، در حال انجام اقداماتی بر ضد نظام جمهوری اسلامی بودند، با استفاده از توجه ایران به مناطق جنوبی و غفلت از غرب کشور، با پشتیبانی ارتش عراق، هجوم خود را با استفاده از آخرین سلاحهای سبک و سنگین که از طریق آمریکا و صدام در اختیارشان قرار گرفته بود، به سمت باختران آغاز کردند و در مدت زمان بسیار کوتاهی، با عبور از تنگه پاتاق، وارد خاک ایران شدند. آنان با تصرف شهرهای سرپلذهاب و کرند غرب، در شب اول در شهر اسلامآباد توقف کرده و به قتل عام مردم این شهر، حتی مجروحان حاضر در بیمارستان، اقدام کردند. جالب آنکه در بین کشتهشدگان، حتی بستگان آنها نیز دیده میشدند.
مسعود رجوی، سرکرده این گروه، هم در حالی که بر خودروی ضدگلوله سوار بود، کاروان مجاهدین خلق را که متشکل از پانزده هزار زن و مرد بود، همراهی میکرد. فرماندهان منافقین، گمان میکردند که وضعیت نظامی ایران از هم پاشیده شده و بسیار آسیبپذیر است و تنها یک ضربه و شوک، نظام جمهوری اسلامی را فرو خواهد ریخت. مجاهدین خلق، طرح عملیات خود را در یک جلسه 24 ساعته آماده کرده بودند و در تاریخ 31/4/67، نیروهای خود را توجیه کرده و نام عملیات را هم «فروغ جاویدان» گذاشته بودند.
مسعود رجوی در همان جلسه، با تحلیل وضعیت بسیار شکننده داخلی ایران گفته بود: «جمعبندی نهایی در میدان آزادی تهران». در پایان روز اول بود که مردان شورای عالی دفاع ایران که از خبر سقوط شهرهای غرب کشور سردرگم شده بودند، تیمسار صیاد شیرازی را مأمور رسیدگی به وضعیت منطقه غرب کردند. صیاد، همان شب با یک هواپیمای فالکون، خود را به باختران رساند و هنگامی که از اوضاع منطقه آگاهی یافت، دریافت که برخلاف گمان اولیه، با ارتش عراق طرف نیستند، بلکه در برابر نیروهای مجاهدین خلق، قرار گرفتهاند. وی سپس طرحی ریخت که بر پایه آن، باید به متجاوزان اجازه داده میشد تا تنگه «چهارزبر» در 34 کیلومتری باختران پیشروی کنند. آنگاه در آنجا، خلبانان هوانیروز از عقب و جلو، راه را بر کاروان میبستند و نیروهای مردمی و بسیجی بسیاری که پس از آگاهی از حمله، از سراسر کشور به باختران آمده بودند، از راه زمین، به سرکوب دشمن میپرداختند. حضور گسترده نیروهای مردمی در باختران به حدی بود که در جاده ورودی شهر، تا کیلومترها ترافیک شده و مردم با پای پیاده به سمت شهر در حال حرکت بودند. صبح روز پنجم مرداد، عملیات «مرصاد» با رمز «یا علی» آغاز شد و منافقین، که سرخوش از این بودند که در طول مسیر، با هیچ مقاومت خاصی روبرو نشدهاند، ناگهان خود را در جهنمی از آتش دیدند که از زمین و هوا بر سر آنها ریخته میشد. طولی نکشید که جاده باختران ـ اسلامآباد، انباشته از ادوات سوخته اهدایی دولتهای غربی به مجاهدین خلق شد. معدود افرادی که موفق شده بودند از این مهلکه جان سالم به در برند، به روستاهای اطراف پناه بردند و برخی دیگر هم با خوردن قرص سیانور، به زندگی خود پایان دادند. عملیات که تمام شد، دو طرف جاده آکنده از کپههای خاکی بود که در زیر خود، اجساد هزاران دختر و پسر را پنهان کرده بود که دست به خون هموطنان خود آلوده کرده بودند.
هرچند همکاری مشترک عراق و مجاهدین خلق در این عملیات ناموفق، خلاصه نمیشد و پیش از این هم به ویژه از اواخر سال 66 و در پی ملاقات صدام و مسعود رجوی، شکل تازهای به خود گرفته بود، اما اوج آن در همین عملیات بود که ارتش عراق با در اختیار گذاشتن سلاحهای گوناگون همچون تانکهای پیشرفته «تی ـ 72» و نیز حمایت هوایی و بمباران شهرهای در طول مسیر، حداکثر پشتیبانی را از نیروهای این گروهک به عمل آورد.
پس از شکست سنگین در این عملیات بود که عراقیها، مجبور به پذیرش آتشبس شدند و در تاریخ 29/5/67 میان ایران و عراق آتشبس برقرار شد و دو کشور به پشت مرزهای خود بازگشتند.
شایسته است که شهید سپهبد علی صیاد شیرازی را هم شهید عملیات «مرصاد» بنامیم، هرچند وی سالها بعد و در تهران به شهادت رسید، اما آنچه که باعث ترور منجر به شهادت او شد، کینهای بود که مجاهدین خلق سالها از وی در دل داشتند و به دنبال فرصت مناسبی بودند تا زخم عمیقی که از تنگه مرصاد بر تن داشتند را جبران کنند و این فرصت در 21 فروردین 1378 فراهم شد. عملیات «مرصاد»، عرصه ایثار و فداکاری جوانان و دلاورمردان زیادی است که در آن جاودانه شدند؛ از جمله آنان، محمدرضا قلیوند است که در روز پنجم مرداد ماه، در سرپلذهاب به شهادت رسید.
او در زمان شهادت، فرماندار شهرستان کنگاور، از توابع استان کرمانشاه بود، در حالی که حتی نزدیکترین همرزمان او هم نمیدانستند مردی که همراه آنها میجنگید و حتی برای شناسایی، به داخل خاک عراق میرفت، یکی از مسؤولان ارشد استان است و پس از شهادت وی، به این موضوع، پی بردند. شهید قلیوند در مناطق غرب کشور به «چمران خطه غرب» معروف است. زمانی که به وی مسؤولیت فرمانداری کنگاور را پیشنهاد دادند، از پذیرش آن خودداری کرد و پس از اصرار فراوان، مسؤولان استان به شرطی، آن را پذیرفت که هرگاه خواستار حضور در جبهه باشد، از آن جلوگیری نشود.
*****************
عملیات پیروزمندانه مرصاد
بَشر المنافقین بِأَنَّ لَهُمْ عَذاباً اَلیما "
" منافقان را بشارت ده که برای آنان عذاب سخت دردناک خواهد بود. " (سوره نساء 138)
منافقین در پی حملات عراق به خاک میهن اسلامی و عقب نشینیهای موقت رزمندگان اسلام، با تصور اینکه پذیرش قطعنامه ناشی از جدائی ملت و دولت است، به خیال واهی از فرصت استفاده می کنند تا به اهداف پلید خود دست یابند.
منافقین با جمع آوری دیگر ضد انقلابیون سرخورده از کشورهای مختلف اروپایی، نیرویی به تعداد تقریبی 15000 نفر و با بهره گیری از جنگ افزارهای اهدایی صدام و دیگر اربابان خود از تنگه پاتاق، واقع درغرب کشور، حمله خود را به جمهوری اسلامی ایران آغاز می کنند. نیروی هوایی عراق با حمایت مقدماتی،آنها را برای ورود به عمق خاک ایران و در نهایت فتح تهران ترغیب می کند. با این اتحاد شوم، قسمتهای وسیعی از اراضی میهن اسلامی مورد تجاوز قرار می گیرد. منافقین با پیشروی مقدماتی موفق می شوند شهر کرند را به تصرف در آورند و سرمست از این پیروزی، خود را به حومه شهر اسلام آباد می رسانند که پس از اندکی مقاومت، اسلام آباد را هم اشغال می کنند. مسعود رجوی سرکرده منافقین، سوار بر خودرو ضد گلوله در یک جنایت باور نکردنی دست به کشتار مدافعین و افراد مذهبی و انقلابی منطقه می زند و در تکمیل جنایات خود، مزارع مردم را به آتش می کشد. منافقین در تداوم اقدامات غیرانسانی خود به بیمارستان امام خمینی حمله می کنند و دست به کشتار فجیع مردم و ضرب و شتم پرسنل آن می زنند و با تهدید از افراد بیمارستان می خواهند شعارهای ضد رژیم و ضد اسلامی سر دهند.
ملت سلحشور و مسلمان ایران پس از اطلاع از تجاوز منافقین به میهن اسلامی، سراسر به هیجان در می آیند و با اعزام گسترده مردم با ایمان به جبهههای جنگ، موقعیتی برتر، فراروی فرماندهان نظامی ایران پدید می آید که بدین ترتیب تعقیب و دفع متجاوزین به ایران اسلامی با جدیت تمام دنبال می شود. با ائتلاف شوم منافقین و ارتش بعث در واپسین روزهای جنگ، حقانیت جمهوری اسلامی برای حق طلبان و وجدانهای آگاه کاملا روشن می گردد. بار دیگر سخنان حضرت امام خمینی (ره) که بارها گفته بودند: «صدام فقط در موقع ضعف صلح طلب است ودر زمان قدرتمندی هیچ اعتنایی به صلح و مقررات بین المللی ندارد». بر همگان محرز می شود.
سرانجام عملیات مرصاد در تاریخ 5/5/1367 و با رمز مبارک «یا علی (ع)» و به منظور مقابله با منافقین در منطقه اسلام آباد و کرند غرب آغاز می شود. منافقین، خوشحال از پیروزیهای مقدماتی و در یک اقدام عجولانه به شکل ستون از جاده اسلام آباد. راه باختران را در پیش می گیرند و به رغم باطل خود در مسیر حرکت به سمت تهران، با پیوستن مردم به آنها می خواستند گردانها و تیپهای جدیدی از مردم تشکیل دهند. و هر کدام از منافقین فرماندهی آنها را برعهده بگیرند و با این برنامه مقدمه سقوط رژیم جمهوری اسلامی ایران را فراهم سازند. رادیو منافقین با ارسال پیام به مردم باختران از آنها می خواهد که زمینه را برای ورود ارتش به اصطلاح آزادیبخش مهیا سازند و آماده جذب در گردانها و لشکرها باشند.
رزمندگان اسلام در 34 کیلومتری این شهر ناگهان راه را بر ستونهای منافقین می بندند و بدین ترتیب نبرد سنگینی در این محور در می گیرد. واحدهای ضد زره رزمندگان در یک اقدام متهورانه و بی نظیر تعداد زیادی از ادوات سنگین زرهی منافقین را هدف قرار داده، به آتش می کشند. جاده باختران ـ اسلام آباد در همان لحظات اولیه انباشته از ادوات سنگین سوخته شده، می شود. عکس العمل جانانه رزمندگان تمامی رویاهای سرکرده گان منافقین را به یاس مبدل می کند. به ناچار منافقین با فضاحت تمام مجبور به عقب نشینی به طرف اسلام آباد می شوند. با تعقیب دشمن، این شهر به محاصره در می آید و منافقین برای در امان ماندن از آتش خشم رزمندگان چاره ای جز فرار از این شهر نمی یابند.
رزمندگان اسلام پس از تسخیر مواضع دشمن. در یک حرکت تاکتیکی که باعث گمراهی دشمن می شود، شبانه شهر اسلام آباد را تخلیه و اقدام به عقب نشینی تاکتیکی می کنند.
منافقین به امید تداوم عملیات موسوم به «فروغ جاویدان» پیشروی مجدد خود را به سوی این شهر آغاز و با مشاهده اوضاع مناسب و عدم حضور رزمندگان اسلام، شهر را دوباره اشغال می کنند. بدنبال این تحرکات، رادیو منافقین نیز با راه انداختن تبلیغات، بوق و کرنا می دهد. رزمندگان اسلام در حالیکه تبلیغات دشمن گوش فلک را کر می کند، با عمل هلی برد توسط هلیکوپترهای هوا نیروز در جاده کرند و تنگه پاتاق، عقبه منافقین را مسدود و ارتباط آنها را قطع می کنند. رزمندگان در روز ششم مرداد ماه با حمایت تیزپروازان هوانیروز و بمباران شدید نیروی هوایی که مجالی برای حضور جنگندههای عراق نمی گذارند، پیشروی خود را بسوی اهداف از پیش تعیین شده آغاز می کنند. در نتیجه شهر اسلام آباد بعدازظهر همین روز از وجود منافقین پاکسازی می شود.
این شکستها در حالی که نصیب منافقین می شود که قوای اسلام در جبهههای دیگر ضربات سنگینی به ماشین جنگی عراق وارد می آورند و لحظه به لحظه اراضی اشغالی ایران اسلامی را آزاد و همچنان به تعقیب مرگبار دشمن ادامه می دهند. قوای اسلام با حمایت بی دریغ و همه جانبه هلیکوپترهای هوانیروز و جنگندههای نیروی هوایی ارتش لحظه به لحظه کار انهدام ضد انقلاب را تشدید و آنها را وادار به عقب نشینی تا شهر کرند می کنند. تعداد زیادی از منافقین در عقب نشینی به طرف تنگه پاتاق، در دام رزمندگان اسلام گرفتار می آیند. تجاوز منافقین پناه برده به دامان رژیم بعثی، به میهن اسلامی ایران یکی دیگر از خطاهای فاحش و خیانت بار سازمان منافقین خلق است که به یاری خداوند قهار، اساس تشکیلات این سازمان را متلاشی و حقایق بسیاری را برای وجدانهای آگاه و فطرتهای پاک روشن می سازد.
نتایج عملیات
تجهیزات منهدم شده دشمن:
• بیش از 120 دستگاه تانک
• 400 دستگاه نفربر
• 90 قبضه خمپاره اندازه 80 میلیمتری
• 150 قبضه خمپاره 60 میلیمتری
• 30 قبضه توپ 106 میلیمتری
یگانهای منهدم شده دشمن:
• بیش از 20 تیپ مشترک منافقین و نیروهای عراق
غنایم:
• 1000 قبضه آرپی جی 7
• 700 قبضه تیربار کلاشینکف
• دهها دستگاه تانک و نفربر
• دهها دستگاه خودرو
• مقادیری تجهیزات پیشرفته الکترونیکی و مخابراتی و اسناد درون گروهی
تعداد کشته و زخمی منافقین:
• بیش از 4800 نفر کشته و هزاران نفر زخمی
نفاق از پدیدههای شوم و خطرناک جوامع انسانی، بویژه جوامع اسلامی است که می تواند بر اثر کوچکترین
غفلت، زمینه تحقق توطئههای دشمنان را برای نابودی آن جوامع فراهم سازد. خداوند تبارک و تعالی در آیات فراوانی در قرآن مجید خطر منافقین را گوشزد نموده و ضمن کوبیدن شخصیت آنها سخت تحقیرشان کرده و رسوایشان ساخته است تا در جامعه جرأت خودنمایی نداشته باشند. طبق آیات الهی، منافقین، علیه اسلام و جامعه اسلامی نقشه می کشند و از درون توطئه می کنند و با ظاهر سازی و چهره در نقاب، می خواهند خدا را فریب دهند، ولی خداوند از نقشه و توطئه در درون آنان آگاه است. و همه نقشههای آنها را نقش بر آب می کند و توطئههایشان را به خودشان باز می گرداند.
اِنَّ المُنافقین یُخادِعونَ الله وَ هُوَ خادِعُهُمْ
همانا منافقان با خدا مکر و حیله می کنند و خدا نیز با آنها مکر می کند "یعنی مکرشان را باطل می سازد و بر آن مکر و نفاق مجازاتشان هم خواهد کرد." (سوره نساء ـ آیه 142)
آشکار شدن چهره نفاق سازمان مجاهدین خلق!
همزمان با اوجگیری نهضت اسلامی ایران و پیروزی آن در 1357 شمسی، سازمان به اصطلاح مجاهدین خلق با این اعتقاد که نظام مقدس جمهوری اسلامی نظامی مرتجع است و با بزرگ جلوه دادن خطر ارتجاع، مبارزه علیه انقلاب اسلامی و برنامه ریزی جهت به دست گرفتن حکومت را آغاز کرد. سازمان با جمع آوری سلاح از پادگانها و جذب و اغفال نیروهای جوان و سازماندهی آنها در پی فراهم شدن یک زمینه اجتماعی مناسب بود. در ابتدا اهداف مزورانه خود را همگام و همراه نهضت اسلامی نشان می داد و حتی تمثال مبارک امام (ره) را نیز در کنار آرم سازمان قرار داده و از امام (ره) به عنوان رهبری قاطع و سازش ناپذیر یاد می کرد. با پیروزی بنی صدر در اولین انتخابات ریاست جمهوری، منافقین وی را عامل مهم در رسیدن به اهداف خود یافتند و حمایت از او را در صدر برنامههای خویش قرار دادند. با خیانت آشکار بنی صدر و وقایعی (1) که پیرامون این خیانت به وجود آمد. مجلس شورای اسلامی رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر و بر کناری او داد و امام (ره) قاطعانه وی را ابتدا از فرماندهی کل قوا و سپس بر اساس اصل 110 قانون اساسی از ریاست جمهوری عزل فرمودند. با برکناری بنی صدر، منافقین زمینه اجتماعی را برای آغاز علنی مبارزه علیه نظام جمهوری اسلامی مناسب دیدند و به خیال خام خود زمان را برای سرنگونی حکومت مناسب یافتند. و توطئههای ننگین خود را یکی پس از دیگری به کار گرفتند به حول و قوه الهی، تاکنون خداوند آنان را رسوا و توطئههایشان را نقش بر آب نموده است.
از مهمترین این وقایع، واقعه 14 اسفند 1359 دانشگاه تهران بود که طرفداران بنی صدر در این دانشگاه آشوب به راه انداختند و امت حزب الله را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
در رسوم ملت ها ، هرکس از عدد هفت برداشتی دارد به شکلی که بعضی آن را بد یوم وبعضی آن را خوش یوم می دانند در اینجا به بعضی از راز و رمز های این عدد جادویی نگاهی می اندازیم :
جادوی هفت
هفت، از ترکیب دو عدد سه و چهار ایجاد شده است که بنابر حکمت فیثاغورثی و زمانی بسیار دورتر از آن، اعدادی خوش یمن شناخته میشدند. به عقیده بابلیان، مصریان و تمدنهای باستانی دیگر، به وجود ? سیاره مقدس اعتقاد داشتند. در زبان عبری لغت قسم خوردن، به طور تحت اللفظی به معنای قرار گرفتن تحت نیروی ? چیز است که برگرفته از هفت میشی است که در پیمان میان ابراهیم نبی و ابی ملک در بیرشیبا به آن اشاره شده است.
هرودوت نیز به یک قسم عربی اشاره کرده که در آن هفت سنگ به خون آغشته میشوند. آفرینش جهان در هفت روز انجام شده، هفته هفت روز دارد، هفت حسن خداداد، هفت گناه کبیره، هفت مرحله در زندگی انسان، هفت طبقه بهشت و جهنم و مثالهای بیشمار دیگری در میان ادیان، ملل و اعصار مختلف از جمله مصادیق حضور جادویی عدد ? در زندگی و مرگ انسانها هستند.
تعدادی از مشهورترین ? های جهان از این قرارند
هفت طبقه بهشت:
بر اساس آیات قرآن و مفسران احادیث، بالاترین درجه سعادت معنوی، ورود به طبقه هفتم بهشت است. مسلمانان به وجود هفت طبقه یا مرحله آمرزش و بهشتی شدن اعتقاد دارند. این طبقات هفتگانه همانهایی هستند که حضرت محمد(ص) در شب معراج خود سوار بر “براق” آنها را طی نموده است.
هفت گناه کبیره:
هفت گناه کبیره، گناهانی هستند که در زمان تاریخ بسیار قدیم رهبانیت مسیحی مشخص شده و در قرن ششم
میلادی توسط پاپ گرگوری اول یا گرگوری کبیر در یک دسته قرار گرفته اند. این گناهان عبارتند از : تکبر، طمعکاری، شهوت –در معنای تمایل بیش از حد یا نامشروع جنسی، حسادت، شکم پرستی که معمولا مستی نیز در آن منظور میشود و تنبلی. هفت گناه کبیره از موضوعات مورد علاقه در وعظ و خطابه ها، نمایشنامه های اخلاقی و هنر اروپای قرون وسطا بوده است
هفت کلمه آخر:
هفت کلمه آخر، به آخرین جمله حضرت عیسی بر صلیب اشاره دارد. این کلمات از این قرارند: ” خدای من، چرا مرا به خود واگذاشتی؟”
هفت علم انسانی (علوم سبعه)
طبقه بندی آزاد موضوعاتی که از قرن پنجم میلادی به بعد، دربرگیرنده برنامه آموزشی غرب در قرون وسطا بود. به نظر میرسد که نام “علوم انسانی” برگرفته از رساله “سیاست” ارسطو باشد که در آن از “شاخه هایی از دانش که شایسته انسان آزاد است”، یعنی دانش اولیه ای که برای یک شهروند با تحصیلات مناسب لازم است، سخن گفته است. این علوم عبارتند از علوم سه گانه : دستور زبان (ادبیات)، علم بیان و دیالکتیک (مباحثه و مکالمه) و علوم چهارگانه که پیشرفته تر بوده و از این قرارند: حساب، هندسه، موسیقی و نجوم.
عجایب هفتگانه طبیعی:
کوه اورست در مرز نپال و چین، آبشار ویکتوریا در آفریقا، گرند کنیون Grand Canyonآمریکا، ساحل مرجان بزرگ استرالیا، سپیده دم شمالی قطب شمال، آتشفشان پاریکوتین Paricutinدر مکزیک و بندر ریو دوژانیرو برزیل
هفت مرد فرزانه:
نامی که در سنت یونانی به هفت تن از سیاستمداران، قانونگذاران و فیلسوفان قرن ? و ? قبل از میلاد داده شد. این فرزانگان عبارتند از: سولون قانون گذار یونانی، تالس فیلسوف اهل میلتوس، پیتاکوس فرمانده نظامی اهل میتیلن، کلئوبولوس فیلسوف اهل رودس، شیلون اسپارتی از ناظران شاه، بیاس فرزانه ترین هفت فرزانه، اهل پری ین و پریاندر حاکم مستبد کورنتی.
هفت دریا
شامل دریاهای قطب شمال و قطب جنوب، اقیانوس آرام شمالی و جنوبی، اقیانوس اطلس شمالی و جنوبی و اقیانوس هند
هفت حس:
بر اساس تعلیمات باستانی، روح انسان یا “بدن مقدس درون” او مرکب از هفت خاصیت است که هر یک تحت تاثیر یکی از سیارات هفتگانه اند. آتش موجب زندگی، خاک به وجود آورنده توانایی احساس کردن، آب موجب قدرت بیان، هوا حس چشایی، مه موجد حس بینایی، گلها به وجود آورنده حس شنوایی و باد جنوب به وجود آورنده حس بویایی هستند.
هفتمین پسر از هفتمین پسر:
همانطور که گفتیم، هفت جادویی ترین اعداد است و در معرفت قومی، هفتمین فرزند پسر از هفتمین پسر یک خانواده با نیروهای قدرتمند جادویی و شفادهندگی متولد میشود. او پیشگو است و میتواند طلسمهای قدرتمندی را اجرا کند و میتواند با نهادندست خود بر بدن افراد رنجور، آنان را شفا دهد.
عجایب هفتگانه قرون وسطی:
?) آمفی تئاتر روم، ?) کاتاکومبهای (سرداب) اسکندریه، مصر ?) دیوار بزرگ چین ?) استون هنج در ویلتشایر انگلستان ?) برج کج پیزا ?) برج چینی (از جنس چینی) نانکینگ، چین ?) مسجد ایا صوفیه در استانبول .
«بسم الله الرحمن الرحیم »
بسیج وبسیجی !
« بسیج لشگر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین
امضاء نموده اند».
امام خمینی (ره)
« بسیج افتخار است و بسیجی مفتخر به آن ».
مقام معظم رهبری
پنجم آذر ماه سال روز تشکیل نهاد بسیج به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است و همین ایام بهانه ای شد تا بار دیگر نظری بیندازیم به نقش مسؤولیت های سنگین این نهاد که محدوده آن را همه کسانی تشکیل می دهند که دل در گرو تحقق اهداف و آرمان های بلند امام راحل(ره) و عملی شدن شعارهای نجات بخش انقلاب اسلامی دارند و در هر زمان با درک شرایط و موقعیت انقلاب و کشور از هیچ گونه خدمت و یاری رسانی به نظام و کشور دریغ نمی ورزند.به راستی که بسیج و گرامی داشت مقام و جایگاه آن با برگزاری سمینارها و یا تعارفات معمولی در حالی که هیچ تلاشی برای به فعلیت رساندن نیروی عظیم نهفته در وجود بسیجیان صورت نگیرد راهی به جایی نخواهد برد.حیثیت امروز نظام، تا حد زیادی مدیون بسیج و حضور همه جانبه مردم در آن بوده است، حتی تصاحب قدرت جهانی اسلامی با بسیج همه جانبه و فراگیر در جهان میسر خواهد بود به گفته امام راحل، این امر شدنی است و باید به دنبال تحقق یافتن آن بود.
بسیج چیست؟ و بسیجی کیست؟
اگر بخواهیم مفهوم بسیج و بسیجی را در ادبیات انقلاب اسلامی جستجو کنیم، چاره ای جز بیان مراد حضرت امام (ره) از بسیج و بسیجی نداریم. در اندیشه امام(ره) بسیج نهادی است اجتماعی با ابعاد متعدد. در این نگرش بسیج دیگر صرفاً سازمانی نظامی نیست که فقط در زمان جنگ و برای دفاع در مقابل دشمن شکل گرفته باشد، بلکه نهادی است وسیع و پاسخگوی نیازهای اساسی و حیاتی جامعه و با اجزای دیگر نظام، چنان هماهنگی و پیوند دارد که انفصال آن جز با انحلال جامعه اسلامی متصور نیست. بسیج در صورتی می تواند نهادی جامع و شامل جهات متعدد و پایدار شناخته شود که نیازهای دایمی و باورها و ارزش های فرهنگی پدید آورنده آن به روشنی تعریف شوند، این نیازها ممکن است اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا نظامی باشند.
به فرموده امام(ره) « بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد، بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند. بسیج میقات پا برهنگان معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام ونشانی در گمنامی و بی نشانی گرفته اند.»(1)
از دیدگاه امام بسیجی کسی است که در عمل علاقه خود را به پیشرفت و حفظ و گسترش اقتدار نظام اسلامی و شأن و حیثیت ملت مسلمان نشان دهد. یعنی بسیجی بودن معیار و ملاکی است که بر اساس آن میزان تعهد اعضای آن به اصول و آرمان های انقلابی سنجیده می شود.
تاریخچه پیدایش بسیج
از دیدگاه امام(ره) تاریخ و سابقه بسیج به بیداری قوم بنی اسراییل و قیام آن قوم بر ضد ظلم فرعونی به فرمان حضرت موسی علیه السلام و بسیج اصحاب پا برهنه و فقیر صفه در برابر ظلم و غارت اشراف بت پرست مکه، به دعوت رسول اکرم - صلی الله علیه و اله و سلم – و نیز اهتمام ائمه اطهار علیهم السلام. که نگرش الهی داشتند و به تشویق مردم به هم پیمانی برای حل مسائل سیاسی و کاهش گرفتاری مسلمین باز می گردد.
در عصر حاضر هم، بسیج مردم در جریان تحریم تنباکو و مبارزه بر ضد استعمار دولت انگلیس به فتوای مرحوم میرزای شیرازی و قیام پانزده خرداد در سال 1342 در برابر ظلم و خیانت رژیم پهلوی و استمرار مبارزه آنان تا سرنگونی حکومت شاهنشاهی در 22 بهمن 1357 ماهیت بسیجی دارد.«سنگ بنای بسیج بر حکم فقهی و جهادی استوار است؛ جهادی که مبتنی بر روحیه دفاعی باشد و نه تهاجمی یا جهان گشایی، بسیج در نظر امام مولودی جدید است که کارشناسان جهانی نمی توانند آن را بشناسند، هر گاه قوه ایمان در ملتی زنده شود، همگان را به قیام الله فرا می خواند و می تواند سرتاسر یک کشور را بسیج نماید، معیار حرکت بسیج هم همین اسلام و درک مفاهیم عالیه آن است».(2)
از نظر حضرت امام برای پیدایش و تقویت روح ایمان در میان مردم که موتور حرکت بسیج هستند؛ دو عامل نقش بی بدیل و غیر قابل انکار دارد؛ یکی مساجد، دیگری روحانیت.(3)
مساجد مرکز بسیج مردمی بر ضد اهداف شوم دشمن است. مسجد در اسلام و در صدر اسلام همیشه مرکز جنبش حرکت های اسلامی بوده، از مسجد، تبلیغات اسلامی شروع می شده است و حرکت قوای اسلامی برای سرکوبی کفار و وارد کردن آنها در بیرق اسلام از مسجد بوده است، همیشه در صدر اسلام مسجد مرکز حرکات و مرکز جنبش ها بوده است.(4)
پیغمبر مسجد جیوش را برای کوبیدن قدرت ها تجهیز می کرد.روحانیت هم از این قدرت و توان بهره مند است که بتواند مردم را بسیج کند.
مأموریت های بسیج
مهم ترین مأموریت های بسیج را در حال حاضر می توان بدین شرح خلاصه کرد:
1) مقابله با استکبار:
در رأس مأموریت های بسیج و ستیز با جهانخواران و به ویژه دشمن اصلی این انقلاب، امریکاست. در یکی از پیام های امام(ره) به مناسب هفته بسیج در تاریخ 2 آذر 1367 می خوانیم:
«من مجدداً به همه ملت بزرگوار ایران و مسؤولان عرض می کنم چه در جنگ و چه در صلح بزرگ ترین ساده اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً امریکا و شوروی از ما و اسلام عزیز دست برداشته اند؛ لحظه ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم. در نهاد و سرشت امریکا کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی - صلی الله علیه و آله و سلم - موج می زند. در ادامه برای مقابله با آنان می فرماید: خلاصه کلام اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید والا هر لحظه باید منتظر حادثه ماند». بسیج باید مثل گذشته و با قدرت و اطمینان خاطر به کار خود ادامه دهد...(5)
2) قیام در مقابل انحرافات :
«اکنون که به حمدالله تعالی دانشگاه از چنگال جنایت کاران خارج شده و بر ملت و دولت جمهوری اسلامی است، در همه اعصار که نگذارند عناصر فاسد دارای مکتب های انحرافی یا گرایش به غرب و شرق در دانش سراها و دانشگاه ها و سایر مراکز تعلیم و تربیت نفوذ کنند و از قدم اول جلوگیری نمایند تا مشکل پیش نیاید و اختیار از دست نرود و وصیت اینجانب به جوانان عزیز دانشگاه ها و دبیرستان ها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادی خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد». (6)
3) تحمل صبر و مبارزه علمی و عملی :
من در اینجا به جوانان عزیز کشورمان به این سرمایه ها و ذخیره های عظیم الهی و به این گل های معطر و نو شکفته جهان اسلام سفارش می کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید و خودتان را برای مبارزه علمی و عملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید... مبارزه علمی برای جوانان زنده کردن روح جستجو و کشف واقعیت ها و حقیقت هاست، و اما مبارزه عملی آنان در بهترین صحنه های زندگی و جهاد شهادت شکل گرفته است.
4) تعلیم و تربیت جوانان در جهت پاسداری از اصول و اهداف انقلاب و نظام :
«... بسیجیان در تعلیم و تربیت جوانان و نوجوانان مساعی جمیله خود را روز افزون کنند».(7)
مسئولیت های بسیج
با توجه به جایگاه بسیار حساس بسیج در نشان دادن چهره نظام جمهوری اسلامی و ایجاد جاذبه در درون جامعه برای مشارکت و جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان به سمت الگوهای سازنده مبتنی بر هویت ملی – مذهبی از دیدگاه مقام معظم رهبری، بسیج و بسیجی مسؤولیتی سنگین را به عهده داشت و توانست یک ارتش معنوی مردمی را پایه ریزی کند. به طوری که امام خمینی(ره) در مورد بسیجیان قهرمان فرمودند: شما آیینه مجسم مظلومیت ها و رشادت های این ملت بزرگ .
به امید ظهور هرچه سریعتر صاحب الزمان
برنامههای علمی دولت درسال نوآوری وشکوفایی اعلام شد
معاون علمی و فنآوری رییسجمهور در تبیین برنامههای دولت برای تحقق نوآوری و شکوفایی در حوزه علم و فنآوری از تدوین شاخصهای ارزیابی دقیق نوآوریها و حمایت ویژه دولت از تشکیل چرخه کامل نوآوری در محصولات و خدمات مختلف، تدوین آییننامه بهرهمندی نوآوران از امکانات علمی و پژوهشی مراکز مختلف دولتی، برگزاری جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی، تشکیل کمیسیون ویژه حفظ حقوق معنوی مخترعان در وزارت دادگستری و تدوین نقشه جامع علمی با توجه ویژه به نوآوری خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر واعظزاده که روز دوشنبه در جمع خبرنگاران سخن میگفت، نام گذاری سال جاری به عنوان سال نوآوری و شکوفایی از سوی مقام معظم رهبری را هدایت دولت و ملت به سوی پاسخگویی به یک نیاز تاریخی با تاکید بر زمینههای آماده و استعدادهای فراوان کشور خواند و با بیان این که نوآوری علمی، چشمه زاینده و موتور محرک نوآوری در سایر زمینههاست، اظهار کرد: خوشبختانه دانشمندان و پژوهشگران کشور راه نوآوری علمی را به خوبی پیدا کردهاند و در این راه علیرغم مشکلات و موانع با سرعت مطلوب پیش میروند. دستاوردهای کشور در این زمینه روز افزون است به طوری که در چند ساله اخیر رشد سالانه انتشارات علمی ایران در سطح جهانی بیش از 30 درصد بوده است و فقط در یک سال گذشته به 70 درصد کل این انتشارات در پنج سال برنامه سوم توسعه بالغ شده است. وی گفت: البته باید توجه داشت که این رشد برای سالهای هر چه طولانیتری ادامه یابد و کند نشود. بدین منظور پژوهشگران ما باید از امکانات و تجهیزات پژوهشی مکفی برخوردار باشند. انتظار داریم با تامین منابع ارزی لازم در سال جاری بزرگترین نوسازی تجهیزاتی در تاریخ دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور اتفاق بیافتد. که در این راستا 650 میلیون دلار اختصاص یافته است که امیدواریم با نظارت وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فنآوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این ارز به نحو احسن و به سرعت به مصرف برسد. دکتر واعظزاده خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، نوآوریهای علمی بین المللی کشور باید بیش از پیش بر روی نیازها و مزیتهای ملی متمرکز شود و زیر بنای نوآوری در سایر زمینهها را فراهم کند تا از سرمایههای ارزنده انسانی و مالی در پیشرفت کشور استفاده شود. برای تحقق این منظور لازم است که نوآوریهای علمی به یک حلقه مهم از زنجیره یا چرخه نوآوری تبدیل شوند. به عبارت دیگر چرخه نوآوری ملی باید تکمیل شود. در این چرخه، نوآوری علمی به نوآوری فنآورانه و پس از آن به نوآوری در کالا و خدمات تبدیل میشود و در اختیار مردم قرار میگیرد. درست مثل نوزادی که به طور پیوسته و در محیطهای اجتماعی مختلف رشد میکند و به انسان بالغ و کارآمد تبدیل میشود. وی تاکید کرد: دولت از تکمیل چرخه نوآوری در خصوص هر یک از کالاها و خدمات کشور گرد هم بیایند و دست به دست هم نوآوری مربوط به خود را در هماهنگی با هم عرضه کنند دولت از آنها حمایت مادی و نرمافزاری میکند. در هر یک از این چرخهها دانشگاهها، پژوهشگاه ها، مراکز تحقیق و توسعه، صنایع و موسسات تولیدی و خدماتی اصلی در رشته مربوط به آن کالا و خدمات و حتی شرکتهای تجاری بخش دولتی و خصوصی باید حضور داشته باشند. منابع اولیه برای شروع همکاری در اختیار آنها گذاشته میشود تا بتوانند با جذب منابع دیگر به کار خود توسعه بدهند و نوآوریهای علمی را تا سر حد کالا و خدمات به پیش ببرند. به گفته دکتر واعظزاده، این حمایت در قالب برنامه توسعه و ارتقای همکاریهای دانشگاه و صنعت انجام میشود که طی مطالعات علمی و جمع بندی تجارب کشور تدوین شده است. معاون علمی رییسجمهور در ادامه با بیان این که اختراعات ثبت شده به عنوان بخشی از نوآوریهای فنآورانه در کشور در سالهای اخیر از رشد انفجاری برخوردار شده است، اظهار کرد: تعداد این اختراعات در سال گذشته به حدود هفت هزار بالغ شد که 40 درصد بیشتر از تعداد اختراعات ثبت شده در کل دوره پنج ساله برنامه سوم توسعه است. این آمار بیانگر وجود انگیزه و علاقه کافی در کشور برای ثبت اختراع است. وی در عین حال با اذعان به این که بخشی از این اختراعات از لحاظ کیفی وضعیت مطلوبی نداشته و نوآورانه به شمار نمیروند، کمک به تداوم روند رو به رشد اختراعات و افزایش عنصر نوآوری در این اختراعات را از برنامههای اصلی دولت خواند و گفت: بدین منظور باید نوآوران جوان کشور از راهنمایی و مشاوره استادان دانشگاهها و پژوهشگران و صنعتگران با تجربه برخوردار شوند و از امکانات و تجهیزات این مراکز تحت ضوابط معین استفاده کنند. با دستور رییس جمهور آیین نامهای تهیه شده که به زودی برای تصویب به دولت عرضه میشود. با تصویب این آیین نامه نوآوران کشور به آزمایشگاهها، کارگاهها
و کتابخانهها و مراکز اطلاع رسانی علمی دولتی دسترسی خواهند یافت تا با استفاده از تسهیلات نرمافزاری و سختافزاری این مراکز به تکمیل نوآوریهای خود بپردازند. دکتر واعظزاده با اشاره به عضویت ایران در سازمان مالکیت معنوی و حساسیت دولت نسبت به حفظ حقوق معنوی مخترعان کشور، اظهار کرد: در این راستا، کمیسیونی با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف ذیربط زیرنظر وزیر دادگستری مشغول به کار شده است تا وضعیت بررسی و ثبت اختراعات در کشور را بهبود ببخشد. وی در ادامه با بیان این که ثبت بین المللی اختراعات کشور رو به رشد بوده اما هنوز در حد مطلوب نیست، گفت: به پژوهشگران کشور توصیه میکنیم قبل از انتشار نتایج پژوهشهای ارزنده خود،امکان ثبت آنها را به صورت اختراع بین المللی مورد بررسی قرار دهند. صندوق حمایت از پژوهشگران کشور، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و شماری از دانشگاهها و پارکهای علم و فنآوری کمکهای لازم را برای این منظور ارائه میکنند. از تاسیس موسسات غیر دولتی برای کمک به ثبت اختراعات بین المللی نیز استقبال میکنیم. دکتر واعظزاده خاطرنشان کرد: نوآوری یک مفهوم علمی است و نوآور موفق کسی است که نسبت به مبانی علمی هدفها، اصول و ساز و کارهای نوآوری آگاهی داشته باشد. نوآوران باید برآورده کردن نیاز و تقاضای کاربران و مصرف کنندگان را به طور مستقیم و روشن مبنای کار قرار دهند که البته زمینه پذیرش نوآوری هم در جامعه باید فراهم شود که با تحقق سیاستهای اصل چهل و چهار قانون اساسی و تشدید فضای رقابتی مثبت در بازار ایران امیدواریم این زمینه هرچه بیشتر فراهم شود. وی گفت: مقرر شده تا شاخصهای نوآوری تدوین و برای تصویب به مراجع ذیصلاح ارائه شود تا ارزیابی نوآوریها به نحو دقیق میسر شود. دکتر واعظزاده در ادامه از برگزاری جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی در سال جاری خبر داد و گفت: در این جشنواره، برای نخستین بار، شمار بسیار زیادی از ابداعات و اختراعات نوآوران در یک محیط مناسب به متقاضیان سرمایهگذاری عرضه میشود. در این جشنواره همچنین نسبت به طرحهایی که مبتنی بر علم و فنآوری به نتیجه نهایی رسیده به عنوان مظهر شکوفایی ملی اطلاع رسانی خواهد شد. وی گفت: در این جشنواره که همزمان با سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار میشود از سی نوآوری برجسته و از سی مظهر شکوفایی تقدیر ویژه به عمل میآید. این جشنواره علاوه بر تهران، در استانهای دیگر کشور نیز برگزار میشود. معاون علمی و فنآوری رییسجمهور در عین حال با بیان این که نوآوری و شکوفایی به عرصه علم و فنآوری محدود نمیشود، نوآوری را در همه عرصههای اداری، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی ضروری خواند و ابراز امیدواری کرد که سال جاری سال بستر سازی برای نوآوری مستمر و ممتد در همه زمینهها و سال آغاز حرکتهای نوآورانه و بزرگ باشد. دکتر واعظزاده همچنین با اشاره به این که ویرایش اول نقشه جامع علمی کشور در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری به تصویب خواهد رسید، اظهار کرد: با رهنمود مقام معظم رهبری در تهیه و تدوین این نقشه که در دست انجام است بر نوآوری تاکید مضاعف خواهد شد. وی در ادامه از شرکتهای کوچک و متوسط غیر دولتی به عنوان مشوق عملی نوآوری در بسیاری از جوامع یاد و ابراز امیدواری کرد که رشد و شکوفایی این تلاشها به عنوان محور برنامههای اقتصادی مورد توجه مسوولان دولتی قرار گیرد. دکتر واعظزاده خاطرنشان کرد: در سال گذشته برنامههای خوبی نیز در معاونت برای حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط دانش بنیان تهیه و تدوین شده است که به زودی اعلام خواهد شد. |
وی در پایان با بیان این که حدود بیست برنامه معاونت نیز که در قالب قانون بودجه کشور به تصویب رسیده است با رویکرد نوآوری در سال جاری اجرا خواهد شد، تصریح کرد: مطمئنا برنامههای نوآوری در حوزه علم و فنآوری در همه دستگاههای علمی و فنآوری کشور دنبال خواهد شد که اطلاع رسانی لازم از طریق خود آنها انجام میشود.
20 فروردین همزمان با سراسر کشور ؛ | |
خراسان جنوبی روز ملی فناوری هسته ای را جشن می گیرد | |
تشکل ها، ادارات و مردم خراسان جنوبی، همزمان با سراسر کشور، روز ملی فناوری هسته ای را جشن می گیرند. | |
به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی، صبح امروز در جلسه برنامه ریزی جشن هسته ای و در جمع مدیران استان، خاطر نشان کرد: پیشرفت های اخیرایران در زمینه انرژی صلح آمیزهسته ای می طلبد، تا با برگزاری جشن های باشکوه، ابراز خرسندی و حمایت خود را از مواضع مقتدرانه دولتمردان به نمایش گذاریم. عیسی فرهادی با بیان اینکه، جمع کثیری از دانشجویان، دانش آموزان و ورزشکاران به صورت نمادین، در این جشن، زنجیره انسانی تشکیل خواهند داد، تصریح کرد: تجلیل از تلاش های مجاهدانه دانشمندان فناوری صلح آمیز هسته ای، دفاع از حقوق ملت ایران، اعتراض به سکوت مجامع بین المللی و اعتراض به صدور قطعنامه های پیاپی از جمله اهداف تشکیل این زنجیره انسانی خواهد بود. به گفته وی، همزمان با روز ملی فناوری هسته ای، این جشن با حضورتمامی اقشار اعم ازنظامیان، بسیجیان، دانشگاهیان،دانش آموزان، کارگران، رؤسا وکارکنان ادارات وعامه مردم، ساعت 10 صبح، در میدان ابوذر بیرجند برگزار می شود. به گزارش مهر، در پایان جلسه، مسئولیت اداره جشن بر عهده رئیس سازمان تبلیغات خراسان جنوبی گذاشته شد. |
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی: | |
20 فروردین یکی از روزهای افتخار آفرین برای ایران اسلامی است | |
20 فروردین یکی از روزهای افتخار آفرین برای ایران اسلامی است و در این روز ایران توانست یکی پس از دیگری قله های موفقیت را فتح کند. | |
به گزارش خبرنگار مهر از بیرجند، معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی با بیان این مطلب در مراسم به صدا در آمدن زنگ هسته ای در 2 هزار مدرسه استان افزود: آینده جهان از آن امت و ملتی است که قله های علمی بشری را فتح کند. عیسی فرهادی ادامه داد: با توجه به فراهم شدن این زمینه برای کشورمان دانش آموزان باید نهایت بهره برداری را برای دستیابی به قله های بزرگ علمی بکنند تا نسل فعلی و آینده به زندگی راحت و عزتی بزرگ برسند. وی با بیان این که 20 فروردین یکی از روزهای افتخار آفرین برای ایران است، تصریح کرد: دین اسلام توانست سعادت و رفاه بشریت را به ارمغان آورد و پیروان آزاد اندیش این دین مقدس باید تلاش کنند که با شکوفا کردن استعدادهای جوانان به این حرکت ادامه دهند. معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی گفت: ایران در کنار کشورهایی که خود را ابرقدرت جهان می دانند تنها کشوری است که معنای استقلال را لمس کرده است. این سخنرانی با حضور مسئولان استانی در دبیرستان دخترانه فاطمه الزهراء انجام شد و دانش آموزان با سر دادن شعار" دنیا باید بداند این حرف آخر ماست انرژی هسته ای حق مسلم ماست" حمایت خود را از حقوق حقه ملت ایران اعلام کردند. |
20 فروردین تجلی گاه اقتدار و عظمت ایران، بهت و حیرت جهانیان است | |
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه ای، ضمن گرامیداشت 20 فروردین "روز ملی فناوری هسته ای" دستاورد بزرگ فناوری صلح آمیز هسته ای را به مقام معظم رهبری "مدظله العالی"، ریاست محترم جمهوری و دانشمندان جوان و خلاق این مرز و بوم و تمامی ملت شریف و آگاه ایران اسلامی تبریک و تهنیت گفت. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: روز 20 فروردین روز تجلی خیزش عظیم علمی و نهضت نرم افزاری جوانان اندیشمند، روز اثبات اقتدار و افتخار آفرینی ایرانیان، روز بهت و حیرت جهانیان، میعادگاه جوانان برومند در عرصه های علمی، سمبل نمادین حرکت عظیم مردمی در ملی کردن صنعت انرژی هسته ای و جلوه گر شعار "می شود و می توانیم" است. این بیانیه می افزاید: روز 20 فروردین را می توان نقطه عطفی در مسیر پیشرفت و تعالی کشور اسلامی ایران دانست که روحیه خودباوری و اتکاء به حق را در ملت ایران دمید. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یادآور شده است : بار دیگر جوانان ارزشمند ایران اسلامی با اتکال به خداوند سبحان و تکیه بر توانایی های فردی و استعدادهای داخلی و ظرفیت های دانش فنی - بومی خویش، عزم و اراده پولادین خود را در دستیابی به برترین قله های علم و تکنولوژی نوین به ویژه در عرصه های صنعت و فناوری صلح آمیز هسته ای و در نوردیدن مرزهای علوم فرانوین و رسیدن به چرخه کامل سوخت هسته ای به جهانیان اثبات نمودند. در ادامه این بیانیه آمده است: دانش صلح آمیز هسته ای به عنوان خواست ملی ایرانیان که با همت بلند و اراده راسخ فرزندان این مرز و بوم، با تدبیر مدققانه مسئولان عالیرتبه نظام و منویات داهیانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و با توجه به سه اصل عزت، حکمت و مصلحت به ثمر رسیده است، راه روشن پیشرفت کشور را در افق چشم انداز بیست ساله و آبادانی ایران اسلامی در تمامی زمینه های علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... هموار نموده و در مهیا سازی بسترهای رشد و تعالی نسل امرزو و به خصوص نسل های آینده نقشی اساسی ایفا نموده و ارتباط نزدیک و تنگاتنگی با سایر علوم داشته که این دانش را در موقعیت برتر و استراتژیک به عنوان یک دانش بین رشته و فناوری فرارشته ای قرار داده و بسیاری از دستاوردهای نوین صنعتی، پزشکی، فضانوردی، کشاورزی و ... را تحت پوشش قرار می دهد و در مسیر تحولات علمی و رسیدن به استقلال سیاسی و فرهنگی مهم جلوه می نماید. در پایان این بیانیه آمده است:شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورود ایران را به عرصه صنعتی و راه اندازی فاز صنعتی فناوری انرژی هسته ای به دست جوانان مومن، خلاق، دانشمند و خستگی ناپذیر در سالروز قطع رابطه ایران با آمریکا و روز ملی فناوری هسته ای را به ملت شجاع و قدرشناس ایران اسلامی، دولت خدوم و رهبر معظم انقلاب تبرذیک و تهنیت گفته و بیان می دارد: استکبار جهانی و ایادی آن به سرکردگی آمریکای ام الفساد و اسرائیل جنایتکار علیرغم به راه انداختن تبلیغات مسموم، جنگ روانی و اعمال فشار و تحریم های ناکارآمد بین المللی با به راه انداختن جنجال های سیاسی، تلاش مضاعفی را جهت متوقف ساختن روند رو به رشد کشور در عرصه های گوناگون به ویژه زمینه های علمی، فنی و دانش روز هسته ای به کار گرفته اند و سعی دارند با وارونه جلوه دادن حقایق و واقعیت ها و سیاه نمایی ، موقعیت ممتاز ژئواستراتزیک و حساس ایران را در سطح منطقه و بین المللی مخدوش نموده و از اعتبارو اهمیت فرامنطقه ای ایران بکاهند، اما بایستی بدانند که ملت هوشیار و بپا خواسته ایران این ملت مقاومت و مبارز که در تمامی صحنه های حساس همچون بیست و هشت سال گذشته پابرجا و استوار ایستاده، با حفظ اتحاد ملی و همبستگی عمومی تمامی موانع را از سر راه رشد و بالندگی خود برداشته و نقشه های شوم استکبار را خنثی خواهد نمود و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد، که قادر متعال وعده فرمود "سرنوشت هیچ قومی را تغییر نخواهد داد مگر به اراده و خواست آن قوم" که این وعده الهی گویای آن است که غرب و شرق در مقابل خواست و اراده حقیقی و پولادین ملت حق طلب و خداجوی ایران سرانجام چاره ای جز تسلیم و عقب نشینی از مواضع باطل خود نخواهد داشت |
پیام امامخمینی(ره) در 12فروردین 58
پیام امامخمینی(ره) در 12فروردین 58 کنگرههای 2500ساله طاغوت فرو ریخت
متن کامل پیام امام خمینی، بنیانگزار جمهوری اسلامی ایران (ره) که در 12 فروردین 1358 به مناسبت سالروز جمهوری اسلامی ایران منتشر شد به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن ارحیم»
و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین. صدق الله العظیم
من به ملت بزرگ ایران که در طول تاریخ شاهنشاهی، که با استکبار خود آنان را خفیف شمردند و بر آنان کردند آنچه کردند، صمیمانه تبریک میگویم. خداوند تعالی بر ما منت نهاد و رژیم استکبار را با دست توانای خود که قدرت مستضعفین است در هم پیچید و ملت عظیم ما را ائمه و پیشوای ملتهای مستضعف نمود، و با برقراری جمهوری اسلامی، وراثت حقه را بدانان ارزانی داشت. من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام میکنم. به دنیا اعلام میکنم که در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوقها هجوم آورده و رای مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زبالهدان تاریخ دفن کنند.
من از این همبستگی که جز مشتی ماجراجو و بیخبر از خدا، همه و همه به ندای آسمانی واعتصموا بحبل الله جمیعا لبیک گفتند، و با تقریبا اتفاق آرا به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت کردند، تقدیر میکنم. مبارک باد بر شما روزی که پس از شهادت جوانان برومند و داغ دل مادران و پدران و رنجهای طاقتفرسا، دشمن غول صفت و فرعون زمان را از پای درآوردید، و با رای قاطع به جمهوری اسلامی، حکومت عدل الهی را اعلام نمودید. حکومتی که در آن، جمیع اقشار ملت با یک چشم دیده میشوند و نور عدالت الهی بر همه و همه به یک طور میتابد، و باران رحمت قرآن و سنت بر همه کس به یکسان میبارد. مبارک باد شما را چنین حکومتی که در آن اختلاف نژاد و سیاه و سفید و ترک و فارس و لر و کرد و بلوچ مطرح نیست. همه برادر و برابرند؛ فقط و فقط کرامت در پناه تقوا و برتری و به اخلاق فاضله و اعمال صالحه است.
مبارک باد بر شما روزی که در آن تمام اقشار ملت به حقوق خود میرسند، فرقی بین زن و مرد و اقلیتهای مذهبی و دیگران در اجرای عدالت نیست. طاغوت دفن شد و طغیان و سرکشی به دنبال او دفن میشود، و کشور از چنگال دشمنهای داخلی و خارجی و چپاولگران و غارت پیشگان نجات یافت. اینک شما ملت شجاع، پاسداری جمهوری اسلامی هستید. اینک شما هستید که باید این اثر الهی را با قدرت و قاطعیت حفظ کنید و نگذارید بقایای رژیم متعفن که در کمین نشستهاند و طرفداران دزدان بینالمللی و نفتخواران مفتخوار در بین صفوف فشرده شما رخنه کنند. اینک شمایید که باید مقدرات خود را به دست بگیرید و مجال به فرصت طلبان ندهید، و با قدرت الهی که مظهر آن جماعت است، قدمهای بعدی را بردارید، و با فرستادن طبقه فاضله و امنای خود در مجلس موسسان، قانون اساسی جمهوری اسلامی را به تصویب برسانید، و همان طور که با عشق و علاقه به جمهوری اسلامی رای دادید، به امنای امت رای دهید تا مجالی برای بداندیشان نماند.
صبحگاه 12 فروردین - که روز نخستین حکومت الله است - از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگرههای قصر 2500 سال حکومت طاغوتی فرو ریخت، و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست.
هان! ای ملت عزیز که با خون جوانان خود حق خود را به دست آوردید، این حق را عزیز بشمرید و از آن پاسداری کنید، و در تحت لوای اسلام و پرچم قرآن، عدالت الهی را با پشتیبانی خود اجرا نمایید. من با تمام قوا در خدمت شما که خدمت به اسلام است، این چند روز آخر عمر را میگذرانم، و از ملت انتظار آن داریم که با تمام قوا از اسلام و جمهوری اسلامی پاسداری کنند.
من از دولتها میخواهم که بدون وحشت از غرب و شرق، با استقلال فکر و اراده، باقیمانده رژیم طاغوتی را که آثارش در تمام شئون کشور ریشه دارد پاکسازی کنند، و فرهنگ و دادگستری و سایر وزارتخانهها و ادارات که با فرم غربی و غربزدگی به پا شده است به شکل اسلامی متحول کنند، و به دنیا عدالت اجتماعی و استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی را نشان دهند. از خداوند تعالی عظمت و استقلال کشور و امت اسلامی را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمة الله.
(صحیفه امام (ره)، جلد ششم، 4-452)
منبع:رجا نیوز
خط امام در انتخابات 12فروردین 1358 - پایمردی در حضور
****************
داستان از آنجا آغاز شد که شیطان بزرگ و دنباله های ریز و درشت آن بعد از ناکامی و ناامیدی از مهار انقلاب اسلامی به این توهم دل خوش کرده بودند که اندکی پس از پیروزی انقلاب، همه آنچه از دست داده اند را بار دیگر از امام و امت او پس خواهند گرفت و...
آقای محسن سازگارا یکی از دست پرورده های آقای دکتر یزدی و از نزدیکترین یاران آقای بهزاد نبوی در دولت سازندگی و بالاخره از مدعیان اصلاحات در دولت قبلی که مدتی است به خارج از کشور گریخته است اخیراً در برنامه تفسیر شبکه رادیو تلویزیون فارسی زبان آمریکا VOA در این باره گفته بود:
«اعضای جبهه ملی، قطب زاده، بنی صدر، ابراهیم یزدی که در پاریس گرد (امام) خمینی جمع شده بودند، به آمریکائیها می گفتند که آقای خمینی بعداز انقلاب به سراغ کار خود در قم می رود و ما همه کار را در دست می گیریم».
سازمانهای اطلاعاتی غرب در حالی نسبت به راهی که امام(ره) در پیش گرفته بود دچار این توهم شده بودند که آن بزرگوار در تاریخ 26 فروردین 1343 ـ پس از آزادی از زندان ـ طی سخنانی در مسجد اعظم قم رسما اعلام کرده بودند؛
«... من از آن آدمها نیستم که اگر یک حکمی کردم بنشینم چرت بزنم که این حکم خودش برود، من راه می افتم دنبالش، اگر من خدای نخواسته، یک وقتی دیدم که مصلحت اسلام اقتضا می کند که یک حرفی بزنم، می زنم و دنبالش راه می افتم و از هیچ چیز نمی ترسم بحمدالله تعالی.
... آخر اگر ما برای مقصد اسلامی، برای مقصدی که انبیاء خودشان را به آب و آتش زدند، اولیاء عظام خودشان را به کشتن دادند، علمای بزرگ اسلام را آتش زدند، سر بریدند، حبس کردند، تبعید کردند، حبسهای طولانی کردند. اگر چنانچه ما برای مقاصد اسلام بترسیم، دین نداریم. دیندار هم برای اینکه خرقه را از این عالم خالی کند می ترسد؟ اگر ما ماورای این عالم را اعتقاد داشته باشیم، باید شکر کنیم که در راه خدا کشته شویم و برویم در صف شهدا، بترسیم از چه چیز باید بترسیم؟ آن باید بترسد که غیر از این عالم جایی ندارد..»(1)
سرعت تصمیم گیری امام در تثبیت نظام جمهوری اسلامی و اعلام رفراندم در 12فروردین 1358 (50روز پس از پیروزی انقلاب) آمریکا و مزدورانش را به چالشی بسیار بزرگتر فرامی خواند. لذا وابستگان داخلی آمریکا از دولت موقت گرفته تا دیگران را به عکس العمل واداشت امام در این باره می فرمایند:
«... اینها به دست و پا افتاده اند که نگذارید رفراندم بشود. به طور صحیح تحقق پیدا کند- و این خیال خامی است- و یا قانون اساسی اسلامی بر مذهب اثنی عشری، شیعه اثنی عشری، تصویب بشود، به خیال خودشان می توانند- و این خیال خامی است- و یا جمهوری اسلامی در آن خلل واقع بشود، جمهوری مطلق باشد یا جمهوری دموکراتیک، جمهوری اسلامی دمکراتیک. همه اینها غلط است (جمهوری اسلامی) من رای خود را به جمهوری اسلامی می دهم...»(2)
در آن روزها که کمتر از یک ماه از پیروزی انقلاب می گذشت. حضرت امام همه روزه علاوه بر تمشیت امور و دادن حکم های متعدد برای گسیل نمایندگان به شهرهای مختلف جهت ساماندهی، روزی چند سخنرانی در دیدار با اقشار مختلف مردم داشتند که از رادیو و تلویزیون پخش می شد تا پاسخ تمام شبهه افکنی ها در مورد رفراندم و برملانمودن توطئه های عوامل دشمن در داخل را به تنهائی پاسخگو باشند:
«... آنها می خواهند ملت را منحرف کنند از مسیر خود. مسیر شما مسیر اسلام است، مسیر شما این است که جمهوری اسلامی را بپا کنید. من رای به جمهوری اسلامی می دهم. و از شما تقاضا دارم رای به جمهوری اسلامی بدهید نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد. جمهوری اسلامی.
آنها که در نوشتجاتشان از (جمهوری) دم می زنند- جمهوری فقط- یعنی اسلام نه. آنهایی که (جمهوری دموکراتیک) می گویند یعنی جمهوری غربی، جمهوری اسلامی نه، آنها می خواهند باز همان مصایب را با فرم دیگر برای ما به بار بیاورند آنها اصلادر این نهضت به هیچ وجه دخالت نداشتند، این نهضت را شماها، این نهضت را طبقه محصل، طبقه کارگر، دهقان، بازاری، این نهضت را اینها به بار آوردند و اینها حق دارند. آنها که در خارج بودند برای میوه چینی آمده اند، و آنها که در صدرهای بالانشستند و منظره ها را نگاه کردند و یا کمک کردند به رژیم و حالابصورت انقلابی درآمده اند آنها را نپذیرید و نمی پذیریم. آنها که قلم های مسموم را گرفته اند و خلاف اسلام چیز می نویسند و (ملی) و (دموکراتیک) و این حرفها را به میان می آورند، از آنها نپذیرید ما اسلامی را می خواهیم، ملت ما اسلام را می خواهد. آنها که کوشش دارند نهضت ما را تضعیف کنند، دولت ما را تضعیف کنند تا نتوانیم- تا به خیال آنها- نتوانیم در رفراندم موفق شویم، خیال خامی به سرخودشان می پزند. ملت ما یکپارچه خواهان جمهوری اسلامی است...»(3)
در این سخنرانی ها، حضرت امام(ره)، تنها تعهد به اسلام ناب محمدی(ص) را علت اصلی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی علی رغم تمامی توطئه های ابرقدرت ها دانسته و با پیش بینی توطئه های آینده داخلی و خارجی در مقابل جوسازیهای غرب زدگان وابسته میفرمایند:
«... این قدرت ملیت نیست، این قدرت ایمان است، این قدرت اسلام است. خلط نکنید، اشتباه نکنید. این اسلام است که غلبه کرد بر ابرقدرتها، این اسلام است که فرزندان آن به شهادت راغب هستند، این قوه ایمان است که مردم را سرتاسر ایران بسیج کرد. این دست غیبی الهی بود که مردم ایران را- سرتاسر- از بچه دبستانی تا پیرمرد بیمارستانی، با هم هم صدا و باهم هم مقصد کرد... ما منت از خدای تبارک و تعالی می کشیم، ما منت از ولی عصر می کشیم که پشتیبانی از ما فرمودند. نباید ابهامی در قضایا باشد. اگر چنانچه ابهامی در قضایا باشد، یا بخواهند منحرف کنند این نهضت اسلامی ما را، منتهی به شکست خواهد شد، خیانت به ملت است خیانت به اسلام است. آنها که در صدد هستند این نهضت را منحرف کنند از جهت اسلامیت، آنها بدانند که خائن به اسلام هستند، خائن به ملت هستند. امروز باید شعار همان شعار اسلامی باشد و (جمهوری اسلامی)، آنها که اصرار دارند اسلام را از کنار جمهوری کنار بگذارند، اینها خائنانی هستند که در ملت می خواهند اختلاف ایجاد کنند، آنها غربزدگانی هستند که نمی فهمند چه میگویند آنها در نوشتجات خودشان دم از دموکراتیک می زنند، اینها یا جاهلند و نمی فهمند چه می کنند یا عامدند و خائن. مطبوعات تجدیدنظر بکنند در نوشته های خود، قلمداران تجدید نظر بکنند در نوشته های خود، بگذارند ملت به همین راهی که می رود، همین مسیری را که به پیروزی رسیده است به آخر برساند. اینها مگر با اسلام دشمنند؟! اینها مگر با ملت اسلام دشمنند؟! اینها مگر با کشور خودشان دشمنند که می خواهند منحرف کنند؟! ملت ایران منحرف نخواهد شد...»(4)
حضرت امام با آینده نگری درباره عواقب توطئه های وابستگان به غرب و مفاسدی که درپی آن به وقوع خواهد پیوست هشدار میدهند:
«... ملت ما خون داده است تا جمهوری اسلامی وجود پیدا کند نه جمهوری، نه جمهوری دموکراتیک یعنی جمهوری غربی، یعنی بی بند و باری غرب. این تقلیدها را کنار بگذارید، این غربزدگیها را کنار بگذارید، بگذارید ملت با این مسیری که در پیش گرفته است استقلال خودش را تمام کند، و خواهد کرد انشاءالله...»(5)
بزرگترین تجربه موفق امت ها در گذار از تمامی مشکلات و سختی ها و توطئه های داخلی و خارجی و غلبه بر تمامی آنها در پیروی از مهم ترین رهنمود امام در تمسک به اسلام ناب محمدی(ص) نهفته است و معمار انقلاب اسلامی در همان روزهای نخست پیروزی انقلاب این باور و یقین خود را خطاب به امت اسلامی در سرتاسر جهان اینگونه بیان می فرمایند:
«... من از حالاتا این چند روزی که عمر دارم در خدمت شما هستم و از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام، عظمت ملت اسلام، استقلال مملکت اسلام، عظمت ممالک اسلامی، عظمت ملتهای اسلام -در هر جا هستند ازخدای تبارک و تعالی مسئلت می کنم. من توصیه می کنم به همه ملتها که این رمزی که در ایران به آن رمز غلبه پیدا شد برابر قدرتها، این رمز را آنها به کار ببرند. وحدت، اتکای به خدا، تقویت ایمان، اتکال به قرآن کریم، اتکال به اسلام، وحدت کلمه، رمز پیروزی ما، همه با هم می گفتیم استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی...»(6)
سرانجام در پرتو رهنمودها و بیدارگری های امام امت در 12فروردین 1358 مردم ما به اتفاق آرا در اولین رای گیری تعهد خود را به اسلام نشان دادند. امام خمینی(ره) در این روز مبارک طی پیامی خطاب به امت، پرباری عمر خویش را در تثبیت جمهوری اسلامی می بینند.»
«... صبحگاه 12فروردین- که روز نخست حکومت الله است- از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت باید این روز را عید بگیرند و زنده نگهدارند. روزی که کنگره های قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بر بست و حکومت و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست. هان ای ملت عزیز که با خون جوانان خود حق خود را به دست آوردید این حق را عزیز بشمرید و از آن پاسداری کنید و در تحت لوای اسلام و پرچم قرآن، عدالت الهی را با پشتیبانی خود اجرا نمایید. من با تمام قوا در خدمت شما که خدمت به اسلام است، این چند روز آخر عمر را می گذرانم و از ملت انتظار آن دارم که با تمام قوا از اسلام و جمهوری اسلامی پاسداری کنند...»(7)
«... من متاسفم از اینکه غربزدگی در ماها هست. ما ترس از این داریم که در روزنامه های غرب چیزی بنویسند و مثلامجلات غرب یک کلمه ای بنویسند(8) آنها البته با عدل و انصاف مخالفند و آنها موافق با حقوق بشر نیستند. آنها حقوق اشخاص ابرقدرت را حفظ می کنند به اسم حقوق بشر، در هر صورت ما بحمدالله در این رفراندم فاتح شدیم و حرفهایی که در مجلات خارج نوشته شد و چیزهائی که گفته شده همه باطل از کار درآمد و بحمدالله ملت ما قریب صد درصد، رای به جمهوری اسلامی دادند و از این به بعد برعهده ملت است که این جمهوری اسلامی را پیاده کند...»(9)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
(1)- صحیفه امام ج 1 ص 293 (2) صحیفه امام ج 6 ص 363
(3) صحیفه امام ج 6 ص 353 (4) (5) صحیفه امام ج 6 ص 362
(6) صحیفه امام ج 6 ص 364 (7) صحیفه امام ج 6 ص 454
(8) اشاره امام خمینی(ره) بخصوص- به مصاحبه آقای مهدی بازرگان بود.
(9) صحیفه امام ج 6 ص
هرروزتان نوروز باد نوروز تان پیروز باد
..: آخرین ارسال ها :..
مناسبتها : برگزاری راهپیمایی 22 بهمن 1391در پهنایی
مناسبتها : رزمایش گردانهای واکنش سریع بیت المقدس - پایگاه مقاومت
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب وبلاگ فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2006 © by
RostayPahnaey.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK
لینک ثابتنظرات شما ()